Auto

Restricţii de trafic în Capitală pentru evenimente de comemorare a victimelor din Colectiv

Restricţii de trafic în Capitală pentru evenimente de...

Autor: Mediafax

29.10.2016, 13:13 134

Circulaţia rutieră va fi restricţionată progresiv, pe strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzişori şi străzi care converg spre strada Piaţa Bucur, între orele 12.00 – 23.00, în funcţie de numărul participanţilor la activităţile de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv, care vor avea loc în zona de acces Fabrica Pionierul – Piaţa Bucur, informează Poliţia Rutieră.

Pentru comemorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv sunt programate două marşuri, duminică, 30 octombrie. Un marş tăcut va începe la ora 13.00, autorizaţia fiind valabilă până la ora 16.00. Pentru al doilea eveniment, oamenii se vor strânge în Piaţa Universităţii la ora 14.00, de unde vor pleca către Colectiv.

Tot duminica, la ora 12.00, Asociaţia Colectiv GTG 3010 inaugurareză un monumentul ridicat în amintirea celor 64 de tineri decedaţi în urma incendiului, în piaţeta din faţa fostului club Marş 2 Colectiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO