Auto

Reacţia Bolt la modificarea legii taximetriei: Continuăm să ne desfăşurăm activitatea în toate oraşele în care operăm

Reacţia Bolt la modificarea legii taximetriei:...

Autor: Cristina Bellu

29.03.2019, 16:04 217

Compania estoniană Bolt a anunţat că va continua să îşi desfăşoare activitatea în toate oraşele din România în care este prezentă prin intermediul serviciului de ride-sharing, în contextul în care Guvernul a adoptat vineri o Ordonanţă de Urgenţă (OUG) care modifică Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

“Bolt continuă să îşi desfăşoare activitatea în toate oraşele din România în care operează. Şoferii parteneri pot în continuare să conducă pe platforma Bolt, iar pasagerii au posibilitatea să călătorească în oraş într-un mod convenabil şi accesibil”, transmit reprezentanţii Bolt.

Ordonanţa de urgenţă care ar putea afecta serviciile de ridesharing intră în vigoare după 60 de zile de la adoptarea sa, timp în care Guvernul a spus că intenţionează să treacă o altă OUG pentru a reglementa sectorul de ride-sharing.

“Am primit asigurări de la Guvern că în această perioadă România va avea o nouă lege ce reglementează sectorul de ride-hailing, care va fi echitabilă pentru toate părţile implicate. Bolt lucrează îndeaproape cu autorităţile şi oferă tot sprijinul pentru acest demers“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO