Auto

Rayanair va opera, din 15 mai, trei curse săptămânale pe relaţia Bucureşti - Londra Stansted

Rayanair va opera, din 15 mai, trei curse săptămânale...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

08.05.2020, 17:36 96

Compania aeriană Ryanair a adăugat vineri ruta Bucureşti - Londra Stansted, care va opera cu 3 servicii săptămânale începând cu 15 mai, anunţă compania. 

Deoarece majoritatea ţărilor UE au impus interdicţii de zbor sau alte restricţii, peste 99% din aeronavele Ryanair sunt la sol pentru următoarele săptămâni.

Compania lucrează cu guvernele UE pentru a încerca să menţină deschise unele legături de zbor minime de urgenţă, chiar dacă numărul pasagerilor pe aceste zboruri este foarte mic. Acest program limitat va fi extins până în 28 mai.

„Suntem încântaţi să adăugăm această rută care face legătura între Bucureşti şi Londra Stansted cu 3 servicii săptămânale începând cu 15 mai, în timp ce colaborăm cu guvernele UE pentru a încerca să menţinem câteva legături minime de zbor din motive de urgenţă...În acest moment, ne aşteptăm ca zborurile programate să sereia în iulie. Susţinem acţiunile întreprinse de guvernele UE pentru combaterea virusului şi sperăm că există un plan coordonat pentru ridicarea restricţiilor de călătorie atunci când Europa va fi pregătită să se întoarcă în zbor, odată ce COVID-19 va fi învins”, a declarat Olga Pawlonka Sales & Marketing Manager Cee & Balkans la Ryanair.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO