Auto

ProMotor: Zece sfaturi când vrei să-ţi cumperi o maşină SH

ProMotor: Zece sfaturi când vrei să-ţi cumperi o...

Autor: ProMotor

20.02.2016, 10:51 3010

Când te hotărăşti să-ţi achiziţionezi o maşină SH posibilităţile de a fi păcălit sunt extrem de mari. Samsarii sunt şi ei pe mai multe categorii, fie consacraţi, care fac asta în fiecare zi, ca pe o meserie, fie diverse persoane care încearcă să-şi vând maşina pentru a-şi cumpăra una mai bună. O bună parte din aceştia vor încerca să ascundă probleme mai mici sau mai mari, pentru a-şi vinde marfa.

Internetul ascunde multe ţepe, dar dacă eşti atent şi urmezi câteva sfaturi îţi poţi da seama de seriozitatea anunţurilor, în unele cazuri fără să fii nevoit să mergi să vezi maşina. Cei de la wall-street.ro au publicat o listă cu 10 lucruri pe care se le ai în vedere atunci când vrei să-ţi cumperi o maşină la mâna a doua. Iată care sunt acestea: 

1. Numărul de telefon al vânzătorului

Să spunem că ai văzut anunţul cu maşina care îţi place, şi vrei să dai un telefon pentru a afla mai multe depre ea. Înainte de asta ar trebui să verifici cât de serios este vânzătorul. Dă un search pe Google la numărul de telefon şi vezi câte rezultate îţi apar. Dacă numărul apare în mai multe locuri e foarte posibil să ai de-a face cu un samsar. 

Vedeţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO