Auto

ProMotor: Top 10 lucruri pe care trebuie să le întreţii la maşina ta

ProMotor: Top 10 lucruri pe care trebuie să le...

Autor: ProMotor

11.09.2016, 18:56 1745

Dacă vrei ca maşina proaspăt achiziţionată, fie ea nouă sau second hand, să funcţioneze fără probleme o perioadă lungă de timp este necesar să urmăreşti şi să înlocuieşti anumite piese.

Locul 10. Filtrul de combustibil. Acest element, relativ simplu, este cel care protejează motorul de impurităţile care se pot găsi în carburant. De regulă, producătorul modelului pe care-l deţii recomandă un interval clar de schimbare a elementului filtrant. Există cazuri în care maşina nu este prevăzută pe circuitul de alimentare a motorului cu un asemenea filtru. În acest caz, vă sugerăm montarea unui filtru.

Locul 9. Completarea/schimbarea lichidului servo-direcţiei. Maşinile echipate cu servo-direcţie hidraulică impun urmărirea nivelului lichidului servo-direcţiei, ca acesta să nu scadă sub limita minimă. De regulă, limita minimă/maximă este marcată pe rezervorul lichidului. Atunci când completezi cu lichid, trebuie să fii sigur că este de acelaşi tip cu cel recomandat de producător. În cazul în care nivelul este mult sub limita minimă sau atunci când virezi, observi o rezistenţă mare a volanului, este indicat să te îndrepţi către un service.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO