Auto

ProMotor: Top 10 cele mai ieftine maşini cu cutie automată

ProMotor: Top 10 cele mai ieftine maşini cu cutie automată

Autor: ProMotor

21.07.2016, 12:36 5232
A venit momentul să mai facem un top al celor ieftine maşini second hand diponibile pe siturile de comerţ auto din România. Deşi ştim că nu sunt foarte populare la noi în ţară, de data aceasta am ales doar maşinile cu cutie de viteză automată. Chiar dacă şoferii români preferă maşinile cu cutie manuală există unele semne că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Acest lucru se poate deduce prin lansarea celor de la Dacia a noii cutii robotizate Easy-R pe modelele sale Logan, Sandero, Sandero Stepway şi Logan MCV. Preţul în plus faţă de cea manuală: 500 de euro. E un preţ mic pentru o cutie automată, iar dacă în cazul unei achiziţii în rate, surplusul lunar devine insignifiant.
 
Dar, revenind la subiect, vom încerca să alegem pentru acest top cele mai ieftine maşini cu transmisie automată. Iată ce am găsit: 
 
10. Mercedes-Benz S 500 - 6.450 de EURO
Începem lista noastră cu acest MERCEDES S500 fabricat în 2002. Proprietarul spune că a acumulat doar 109.000 de km până în prezent, motorul este pe benzină şi produce 306 CP, are o capacitate cilindrică de 4.966 cm3, iar per ansamblu maşina se află într-o stare impecabilă din orice punct de vedere: estetic, mecanic şi funcţional. Printre dotări enumerăm: tapiţerie piele perforată, jante aliaj 18”, volan piele, sistem audio Bose, dublu climatronic, faruri Xenon cu spălătoare, senzori parcare faţă, trapă, pilot automat şi computer de bord. 
 
 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO