Auto

ProMotor: Gică Hagi, şoferul. Ce bolizi a condus Regele de-a lungul timpului. Galerie FOTO

ProMotor: Gică Hagi, şoferul. Ce bolizi a condus Regele...

Autor: ProMotor

09.02.2016, 13:23 4669

Pe 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 51 de ani. Din punct de vedere fotbalistic, "Regele" nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar nu despre asta vrem să vorbim în acest articol, ci despre maşinile care le-a condus sau deţinut. De-a lungul timpului, Hagi a fost cel mai des asociat cu marca BMW. Este ambasadorul acestui brand, şi putem spune că acest rol i se potriveşte ca o mănuşă. Regăsim la el aceleaşi calităţi pe care le are şi marca bavareză: agilitate, forţă şi un stil inconfundabil. 

Povestea de dragoste dintre BMW şi Hagi începe în 2003

În 2003, Hagi şi-a asociat imaginea cu BMW, prin intermediul Automobile Bavaria. La semnarea contractului a primit atunci un automobil din Seria 7, denumit ”Invincibilul”. Costul unui asemenea automobil varia, în funcţie de opţiuni, taxe etc, între 65.000 şi 85.000 de euro. Pentru acest parteneriat Hagi nu a primit nicio sumă de bani, el urmând să-şi vândă celelalte automobile pe care le deţinea, pentru a oferi exclusivitate mărcii BMW.

Vedeţi galeria foto pe promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO