Auto

ProMotor: De ce urâm noi Dacia

ProMotor: De ce urâm noi Dacia

Autor: Promotor

22.10.2017, 15:31 5290

Puşi în faţa unei maşini fără logo pe ea, expusă într-un mall, britanicii cască ochii mari a surprindere atunci când îi află preţul, având în vedere dotările şi calitatea percepută a asamblării din maşina pe care tocmai au pipăit-o. Habar n-au că este maşina din România cea mai urâtă de români. Şi nici nu le pasă - lor, ca atâtor altor vestici, le place!

De ce urâm noi Dacia? 

Am făcut un mic experiment - un test video acid la adresa noului venit în cadrul mărcii româneşti. Cum ne-am aşteptat, acesta a despărţit apele în două tabere cu vederi complet diferite. Unii ne-au acuzat că facem reclamă la Dacia. Ceilalţi, că ne batem joc de marca naţională. Interesant.

Cele două tabere sunt - ca de atâtea ori în România - ireconciliabile. Unii, posesori de Logane, consideră că nu există maşină mai bună pe lume raportată la banii daţi pe ea. Mulţi dintre ei sunt abia la prima maşină sau au condus până acum Dacii vechi sau maşini second hand la fel de vechi. Pentru aceştia, faptul de a indica minusurile maşinii naţionale echivalează cu o insultă. Suntem plătiţi de concurenţă, sau ne-am născut în maşini germane, de-aia o criticăm (sau în căruţă, cum plastic se exprima un cititor). Ba încă cineva spunea că nu va mai citi ProMotor, dezamăgit probabil că am făcut mişto de unele dintre neajunsurile ciudate ale noului Logan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO