Auto

ProMotor: Capcanele maşinilor second hand. Află cât de păguboase pot fi

ProMotor: Capcanele maşinilor second hand. Află cât de...

Autor: ProMotor

16.03.2016, 09:03 2515

Atunci când vrei să-ţi cumperi o maşină second hand este bine să te informezi cât mai mult despre posibilele capcane în care ai putea să cazi. Aceste capcane nu fac decât să-ţi creeze un prejudiciu, iar avantajele achiziţionării unei maşini SH să fie spulberate.

Primul obstacol este chiar taxa de prima înmatriculare sau timbrul de mediu sau cum se numeşte în zilele astea... Dacă ai la dispoziţie un calculator pentru taxa de prima înmatriculare / timbrul de mediu, etc., nu te sfii să-l foloseşti. Vei afla din start cât anume va trebui să plăteşti pentru a putea să înmatriculezi maşina mult dorită.

Să considerăm că ai găsit maşina la un preţ bun, doar că aceasta este în Germania sau într-un alt stat. Drumul până acolo s-ar putea să fie o nouă capcană, care te poate costa mai mult decât crezi. Este indicat să te interesezi cam cât ar costa dacă o terţă parte s-ar ocupa de tot procesul de transportare a maşinii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO