Auto

Primul showroom independent dedicat maşinilor Tesla va fi deschis la Bucureşti pe 22 februarie. Clienţii pot testa şi cumpăra maşinile direct din centru

Primul showroom independent dedicat maşinilor Tesla va...

Autor: Roxana Rosu

18.02.2021, 14:31 1882

Primul showroom independent dedicat maşinilor Tesla va fi  deschis în România pe 22 februarie, de către Teslounge Bucharest, pe strada Şoseaua Fabrica de Glucoză, acesta fiind cel mai mare din sud-estul Europei, cu o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi.

Din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră în România.

„Mă bucur că am reuşit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piaţa din România maşini Tesla şi să facem posibilă achiziţia direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din ţară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internaţional, dar şi să susţinem procesul de achiziţie. Acum, cei interesaţi de un model Tesla pot veni la showroom şi pot testa maşinile. Oferim clienţilor noştri asistenţă pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive şi până la serviciile de service. Pachetele noastre sunt special create în aşa fel încât să oferim condiţii avantajoase de cumpărare şi un cadru în care cei interesaţi să experimenteze ce înseamnă să conduci o maşină Tesla”, a declarat Vlad Măcelaru, Director de marketing şi vânzări, Teslounge Bucharest.

Anul trecut, au fost înmatriculate pe piaţa locală peste 2.800 de automobile electrice, iar peste 50 au fost marca Tesla.

La începutul acestui an, Tesla a deschis un birou oficial la Bucureşti, numele diviziei locale fiind Tesla Motors România, cu sediul în Central Business Park de pe Calea Şerban Vodă din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO