Auto

Primele declaraţii ale lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, după ce a ajuns la spital: A fost practic o factură la mână, voi sta cu ghips 3 luni. Miercuri mă duc pe şantier

Primele declaraţii ale lui Răzvan Cuc, ministrul...

Autor: Roxana Din

15.07.2019, 14:35 137

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier. 

"Mi-au pus diagnostic, a fost practic o factură la mână, mi-au pus medicii şi toată echipa medicală de la spitalul Floreasca (...) mi-au sugerat să îmi pun acest ghips cu care voi sta 3 luni, dar asta nu mă împiedică să mă duc în următoarele zile pe şantier, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantier, pentru că activitatea trebuie să o continui, a fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer practic care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10:00, este în regulă, nimeni nu a păţit nimic, toată lumea este în regulă şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt din punct de vedere fizic sănătoşi", a declarat Răzvan Cuc, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, acolo unde a mers pentru investigaţii.

Ministrul spune că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului.

"Doctorii m-au rugat să mai stau până undeva la ora 17:00-18:00 la spital, au mai făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf la spate, am avut şi câteva dureri la spate şi rămâne să vedem acum care va fi practic, ce se va întâmpla la final şi care va fi rezultatul computerului tomograf. Da, purtam centura de siguranţă. În faţă în dreapta, eu m-am urcat în maşină trebuia să ajung la o întâlnire, nu mă grăbeam, v-am spus, deci eu pe şoferul meu, pe Eugen îl cunosc de 8 ani de zile, nu a avut niciodată nici un accident, nu s-a întâmplat, este un şofer care conduce cu foarte multă grijă, eu în momentul în care s-a produs impactul citeam, mă uitam pe nişte documente, citeam şi m-am trezit practic când s-a produs lovitura, am pus evident mâna cum era normal să mă protejez, deşi aveam centura care a atenuat foarte mult impactul, dar se pare că am o fractură la mână", a completat Răzvan Cuc.

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroşat de o altă maşină,anunţă Brigada Rutieră. Reprezentanţii Brigăzii Rutiere precizează că şoferul unei maşini care se deplasa pe Bulevardul AlexandruIioan Cuza dinspre StraDA Maltopol către Strada Petru Rares, în apropiere de intersecţia cu Str.Iacob Negruzzi, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe strada Iacob Negruzzi.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor doua autovehicule şi a altor patru autovehicule parcate, cât şi rănirea pasagerului din primul autoturism, care s-a prezentat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost transportat, luni, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, după ce a fost implicat într-un accident rutier, starea sa nefiind însă una gravă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO