Auto

Porsche România extinde garanţia automobilelor Volkswagen la patru ani

Porsche România extinde garanţia automobilelor Volkswagen la patru ani

Autor: Bogdan Alecu

21.09.2011, 13:37 515

Porsche România, importatorul mărcilor grupului Volkswagen pe piaţa locală, va extinde garanţia atât autoturismelor cât şi utilitarelor VW de la doi la patru ani potrivit declaraţiilor lui Brent Valmar, directorul general al companei.

"Există o atenţie şi o preocupare legată de asigurarea unui grad cât mai ridicat de încărcare în service, în condiţiile în care au existat investiţii majore realizate de către dealeri. Una din preocupările noastre se va materializa în zilele următoare - vom extinde garanţia maşinilor cu încă doi ani, începând cu Volkswagen şi Volkswagen Comerciale, urmând pe rând să creştem perioada şi celorlalte mărci. Garanţia este oferită în România, dar va fi valabilă pe întreg teritoriu al Uniunii Europene", a declarat Brent Valmar. În prezent toate mărcile importate de Porsche România au garanţie standard de doi ani.

În ultimii ani majoritatea importatorilor au majorat perioada de garanţie oferită autoturismelor noi vândute, pentru a asigura un volum stabil în service, în condiţiile în care orice defect dar şi revizie trebuie efectuată numai într-un service autorizat în perioada de garanşie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO