Auto

Platforma de mobilitate urbană Citylink se extinde în afara Capitalei şi include şi parcări private gratuite

Platforma de mobilitate urbană Citylink se extinde în...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2020, 16:06 295

Platforma de mobilitate urbană Citylink, lansată în acest an de antreprenori locali, s-a extins şi în afara Capitalei şi include acum şi localităţile Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogoşoaia, Popeşti-Leordeni, Măgurele şi Glina.

“Primele două luni ne-au demonstrat apetitul remarcabil al bucureştenilor faţă de serviciile de Car Sharing, aşa că am accelerat planul nostru de extindere. Nu doar că, de acum, Citylink este deja serviciul cel mai extins geografic din Bucureşti şi Ilfov, dar, la cererea utilizatorilor, lansăm, în regim pilot, şi segmentul Premium, în parteneriat cu Autoklass. Astfel, flotei noastre i se adaugă şi modelele Mercedes-Benz GLA şi Clasa C, pentru o gamă completă de automobile disponibile oamenilor care aleg Citylink”, a declarat Igor Grosu, CEO şi cofondator Citylink.

Platforma a fost  înfiinţată de antreprenorul Igor Grosu şi s-au implicat şi Călin Fusu (Neogen) şi Dan Boabeş (SimPlus). Start-up-ul avea în februarie o flotă de 150 de maşini pentru serviciile disponibile în Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO