Auto

Patru autoturisme şi două autoutilitare, implicate într-un accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Patru autoturisme şi două autoutilitare, implicate...

Autor: Cosmin Pirv

08.04.2023, 09:14 26

Patru autoturisme şi două autoutilitare au fost implicate vineri seara într-un accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Un şofer a fost rănit şi a fost transportat la spital.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, la km 14, în zona localităţii Ciorogârla, al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti. În accident au fost implicate patru autoturisme şi două autoutilitare de transport marfă.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Unul dintre şoferi, un bărbat de 37 de ani, a fost găsit blocat în maşină, fiind ajutat de pompieri să iasă în siguranţă. Acesta era conştient şi cooperant, fiind preluat şi transportat la un spital din capitală.

Celelalte şase persoane care au mai fost implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia face cercetări în acest caz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO