Auto

Patru angajaţi ai unui producător de componente auto din Sibiu, confirmaţi cu coronavirus

Patru angajaţi ai unui producător de componente auto...

Autor: Laura Buciu

09.05.2020, 18:40 477

Patru angajaţi ai unei companii producătoare de componente pentru industria auto, din judeţul Sibiu, au fost confirmaţi pozitiv în urma testării SARS CoV-2, informează Prefectura Sibiu, citată de corespondentul MEDIAFAX.

Ca urmare a acestui fapt, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o ancheta epidemiologică pentru a identifica toţi contacţii acestor persoane. Conform primelor date raportate, s-au pus în izolare 59 de angajaţi ai acestei fabrici. De asemenea s-au impus nişte măsuri stricte de distanţare şi protecţie astfel încât persoanele care lucrează în fabrică la acest moment, să fie în siguranţă.

Momentan nu se impun alte măsuri în cadrul fabricii, precizează instituţia.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că firma în cauză este Continental Automotive.

Conform celor mai recente informaţii de pe site, la Sibiu compania are 3.800 de angajaţi. Continental a investit la Sibiu peste 320 de milioane de euro din 2004 până în prezent. Aici sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unităţi electronice de control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO