Auto

Pandemia accelerează e-commerce-ul din auto: Dacia şi Renault vin acum cu livrare la domiciliu şi plata integrală online

Pandemia accelerează e-commerce-ul din auto: Dacia şi...

Autor: Roxana Rosu

23.04.2020, 11:25 320

De mai mulţi ani se discută de comercializarea online a maşinilor, însă importatorii şi dealerii auto au fost reticenţi în a merge prea repede către comerţul pe internet, însă pandemia şi restricţiile de circulaţie au forţat implementarea mult mai rapidă a acestor decizii.

Groupe Renault Romania a decis introducerea noi servicii pentru platformele sale de vânzări online. De astăzi, clienţii au posibilitatea să achite maşina dorită integral online şi, de asemenea, pot opta pentru serviciul de livrare la domiciliu, evitând astfel interacţiunea fizică sau efortul deplasării la showroom.

« Platformele de vânzare online ale grupului au fost primele iniţiative de acest gen din România şi ne-au permis să înţelegem foarte exact nevoile şi aşteptările clienţilor noştri. Această evoluţie a serviciilor ne ajută să continuăm inovaţia digitală din zona de e-commerce începută în urmă cu aproape 2 ani. Suntem convinşi că mediul nostru de business va continua să se schimbe într-un ritm alert, deoarece aşteptările clienţilor continuă să crească. Drept urmare obiectivul nostru rămâne acela de a propune clienţilor mai multă flexibilitate şi o experienţă digitală personalizată.» declară Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO