Auto

Operatorul low-cost Ryanair intră pe ruta Bucureşti - Tel Aviv, a treia cea mai tranzitată ca număr de pasageri

Operatorul low-cost Ryanair intră pe ruta Bucureşti -...

Autor: Cristina Roşca

10.01.2019, 00:05 357

Compania aeriană low-cost Ryanair va opera începând cu luna mai 2019 zboruri pe ruta Bucureşti – Tel Aviv (Israel), una dintre rutele cu cel mai ma­re număr de pasageri, conform celor mai recente date ale ZF. Mai exact, ope­ra­torul irlandez va opera zboruri cu o frec­venţă de două ori pe săptămână - mar­ţea şi sâmbăta. Preţul pentru un bilet în perioada 14-18 mai începe de la 62 de euro, conform unei simulări fă­cu­te pe site-ul propriu al companiei aeriene.

Pe aceeaşi rută, mai operează zboruri şi alte companii aeriene, respectiv – WizzAir, BlueAir, Tarom şi ElAl (compania naţională de transport din Israel). Intrarea unui nou jucător pe segment vine în contextul în care este una dintre cele mai tranzitate rute, conform datelor Companiei Naţionale Aeroporuri Bucureşti ( CNAB), cea care administrează cele două aeropor­turi ale Capitalei. Datele sunt aferente pri­melor şase luni din 2018. Clasa­mentul este condus de Londra, Roma şi Tel Aviv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO