Auto

O asociere condusă de nemţii de la Geiger modernizează străzile din Sibiu pentru 3 mil. euro

O asociere condusă de nemţii de la Geiger modernizează...

Autor: Laurentiu Cotu

04.08.2014, 17:18 627

Primăria Sibiu a semnat astăzi cu asocierea dintre companiile Geiger Transilvania, Construcţii SA şi Universal Business un contract de 14,2 mil. lei (3,2 mil. euro), fără TVA, pentru execuţia lucrărilor de modernizare pe străzile Calea Guşteriţei, Macaralei, Oţelarilor şi Măgheranului, lucrările urmând să se deruleze pe o perioadă de 18 luni, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu.

Compania germană Geiger Transilvania, în asociere cu firmele Sinecon şi Wilhelm Geiger Gmbh, au mai câştigat în acest an şi contractul pentru construcţia viaductului Calea Şurii Mici-Kogălniceanu, investiţie în valoare de 28,2 mil. lei (aproximativ 6,3 mil. euro). Compania Geiger Transilvania, subsidiara locală a grupului german Geiger, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 87 mil. lei (circa 20 mil. euro), cu un număr mediu de 221 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. Grupul Geiger a intrat pe piaţa locală în anul 1994, lucrând de-a lungul timpului la proiecte precum reabilitarea DN 13 Sighişoara-Târgu Mureş, DN 17 Bistriţa-Livezile, DN 17 limită judeţ Cluj-Bistriţa sau la varianta de ocolire a municipiului Sibiu. Compania Construcţii face parte din grupul Construcţii-Sinecon din Sibiu şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de 41,7 mil. lei (9,4 mil. euro), cu un număr mediu de 235 de angajaţi, conform Ministerului de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO