Auto

O asociere condusă de austriecii de la Drumserv va reabilita un drum judeţean din Sibiu pentru 45 mil. lei

O asociere condusă de austriecii de la Drumserv va...

Autor: Laurentiu Cotu

11.03.2019, 16:46 193

Compania Drumserv din Târgu Mureş, parte a grupului austric Swietelsky, în asociere cu Beta-Cops din Bucureşti, vor reabilita şi moderniza drumul judeţean 141 Mediaş-Moşna-Pelişor-Bârghiş, investiţia ridicându-se la aproximativ 45 mil. lei (9,5 mil. euro). Termele de predare a lucrărilor sunt de patru luni pentru proiectul tehnic şi de 30 de luni pentru execuţia lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Sibiu.

’’Procedurile de achiziţie ne-au întârziat destul de mult derularea acestui proiect, având în vedere că am semnat contractul de finanţare în noiembrie 2017. Oamenii sunt nerăbdători să vadă drumul acesta modernizat’’, a spus Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu, cu ocazia semnării contractului de proiectare şi execuţie. Modernizarea drumului judeţean 141 Mediaş-Bârghiş se realizează cu fondurile europene obţinute de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. 

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO