Auto

Noi rute la Ryanair: Compania aeriană intră pe aeroportul din Cluj-Napoca cu noi zboruri

Noi rute la Ryanair: Compania aeriană intră pe...

Autor: Vasile Magradean

01.04.2019, 16:54 1078

Compania aeriană Ryanair intră pe aeroportul din Cluj-Napoca cu zboruri spre Londra, începând din aprilie, se arată într-un comunicat transmis luni de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”.

Compania Ryanair lansează zboruri de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, primele fiind spre destinaţia Londra Southend, cu o frecvenţă de 3 curse pe săptămână.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în sezonul de vară o altă companie aeriană, Wizz Air, adaugă o nouă rută spre operare de pe aeroport, spre Londra Gatwick.

„Noul program de vară 2019 al Aeroportului Internaţional Cluj aduce pasagerilor noi rute atractive, o creştere atât a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, cât şi o extindere a reţelei de rute. Sărbătorim, astfel, startul sezonului de vară cu un nou operator aerian, Ryanair, compania nr. 1 a Europei. Prima sa rută din Cluj-Napoca va fi către Londra Southend, serviciu care va fi operat cu o frecvenţă de 3 zboruri pe săptămână, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Zborul inaugural va avea loc în data de 2 aprilie 2019. De asemenea, în sezonul de vară 2019, ca parte a planurilor de dezvoltare a operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană ultra-low-cost Wizz Air adaugă o nouă rută spre operare de pe aeroport, spre Londra Gatwick, Noua rută va avea 7 frecvenţe pe săptămână, startul fiind dat în 31 martie”, se arată în comunicat.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a marcat, luni, 87 de ani de la înfiinţarea sa ca aerodrom civil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO