Auto

Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

Autor: ProMotor

08.01.2015, 20:23 2172

După ce Dacia a livrat celor de la Petrom un lot de Dacia Duster pick-up, un fan ProMotor a surprins într-oparcare şi alte prototipuri pregătite de Dacia: de la pick-up-uri simple la o ambulanţă complet ieşită din comun.

Dacia Duster Pick-up era rezervată până acum doar celor de la Petrom, care au comandat peste 500 de exemplare din această variantă de caroserie pentru anul în curs. Iată că avem imagini care demonstrează că Dacia testează prototipuri pentru un Duster pick-up sub sigla Renault, dar şi o ambulanţă cu o dotare cel puţin ieşită din comun: şenile pentru zăpadă.

Adrian Cristian ne-a trimis prin intermediul Facebook trei imagini cu maşinile testate de Dacia, surprinse de el într-o parcare. Din imagini putem vedea două versiuni de Duster pick-up, una cu sigla Dacia, cealaltă cu sigla Renault, cu ranforsări exterioare, cel mai probabil aflate în teste pentru alţi clienţi speciali ai fabricantului de la Mioveni, nu doar pentru Petrom.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO