Auto

Nemţii de la Huf investesc 14 mil. lei în fabrica de componente auto din Arad

Nemţii de la Huf investesc 14 mil. lei în fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

17.03.2016, 00:05 445
Producătorul de sisteme de închidere pentru auto­tu­risme Huf România, parte a grupului german Huf, cu afaceri glo­bale de peste 1,3 mld. euro şi aproximativ 7.500 de an­ga­jaţi, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 14 mil. lei (peste 3 mil. euro) în maşini şi echipamente de asamblare.
 
Anul trecut, nemţii au investit în echipamente de pro­ducţie, maşini de injecţie mase plastice şi echipamente pentru liniile de asamblare specifice noilor proiecte. Nemţii deţin o fabrică de componente auto la Arad şi un centru de cercetare şi dezvoltare la Timişoara.
 
„Pentru anul în curs, focusul va fi pe continuarea dez­vol­tării injecţiei de mase plastice, dar şi a echipamentelor de asam­blare, investiţia ridicându-se la 14 milioane de lei. În acest an avem în vedere dezvoltarea a două proiecte pentru Daimler şi unul pentru Volvo“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Posa, ge­neral manager, Huf România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO