Auto

MOTO-HUB BMW Motorra devine al patrulea centru integrat al mărcii germane în România, după o investiţie de circa 500.000 euro

MOTO-HUB BMW Motorra devine al patrulea centru integrat...

Autor: Roxana Rosu

02.04.2021, 10:06 165

MOTO-HUB BMW Motorrad, dealer autorizat BMW, a investit circa 500.000 euro pentru dezvoltarea centrului de servicii, urmând să asigure, pe lângă service şi vânzări de motociclete noi şi second hand, şi servicii de închirieri, organizare de tururi naţionale şi internaţionale, cursuri de pilotaj defensive sau echipamente tehnice şi accesorii.

Vânzările BMW Motorrad, parte a BMW Group, în România au crescut anul trecut cu 23%, la 471 motociclete, iar tendinţa de creştere s-a menţinut şi în primul trimestru din 2021, cu un record de 166 motociclete vândute, cu 38% peste perioada similară din 2020.

„După aproape doi ani de experienţă ca service BMW Motorrad, am învăţat mult şi am înţeles că trebuie să devenim şi mai buni pe partea de calitate a serviciilor pe care le oferim. Transformarea într-un centru complet integrat BMW Motorrad nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcţie MOTO-HUB. Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparaţii motociclete BMW şi echipament dedicat pentru diagnoză”, explică Daniel Pintilie, General Manager MOTO-HUB BMW Motorrad .

Moto-Hub este al patrulea centru complet al mărcii din România, pe lâng BMW Automobile Bavaria Bucuresti, BMW APAN Motors Iasi şi BMW Group West Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO