Auto

Licitaţie reluată pentru un tronson din drumul expres Craiova - Piteşti, de 31 kilometri

Licitaţie reluată pentru un tronson din drumul expres...

Autor: Mediafax

17.01.2020, 00:00 475

S-a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 4 al drumului expres Craiova - Piteşti. Tronsonul va avea o lungime de 31 km şi va fi construit pe limita administrativă dintre judeţele Olt si Argeş. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că a ridicat suspendarea procedurii în privinţa tronsonului 4, astfel că a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor, până la data de 24.02.2020. Companiile interesate au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor).

„CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum şi la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menţionat în documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor”, anunţă compania. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO