Auto

Întâmplare tragi-comică in Capitală, o femeie şi-a parcat maşina peste noapte în mijlocul intersecţiei. Ce amendă a primit şi după câte ore a mutat maşina

Întâmplare tragi-comică in Capitală, o femeie şi-a...

Autor: MEDIAFAX

29.04.2018, 10:23 264
Poliţiştii din Capitală au amendat o femeie în vârstă de 29 de ani după ce duminică noapte şi-a lăsat autoturismul parcat pe carosabil, la intersecţia străzilor 11 iunie şi Bulevardul Mărăşti, timp de aproximativ 8 ore. Maşina a fost parcată ulterior regulamentar, dimineaţă.
 
Femeia şi-a lăsat parcată maşina, marca Volkswagen Passat, în faţa Parcului Carol din Sectorul 1 al Capitalei. Tânăra a oprit motorul, a stins luminile, a încuiat portierele şi a mers către domiciliul aflat în apropiere, anunţă Poliţia Locală a Capitalei.
 
Maşina a stat în intersecţie aproximativ 8 ore.
 
Autoturismul a fost descoperit luni dimineaţă de către un echipaj al Serviciului Circulaţiei din cadrul Poliţiei Locale.
 
Până în momentul în care poliţiştii au reuşit să dea de urma femeii, maşina parcată în intersecţie a fost semnalizată în trafic cu ajutorul unei alte maşini de serviciu aparţinând autorităţilor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO