Auto

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă, sâmbătă dimineaţa

Infotrafic: Circulaţie în condiţii de ceaţă,...

Autor: Laura Buciu

20.11.2021, 07:27 23

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă, sâmbătă dimineaţa, pe mai multe drumuri din ţară, iar pe DN 7C Transfăgărăşan s-a aşezat un strat subţire de zăpadă, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 150 metri pe DN 1, între kilometrii 279-281, în localitatea Bradu, din judeţul Sibiu. Aici carosabilul este umed.

De asemenea, este semnalată ceaţă şi pe mai multe artere rutiere din judeţul Bistriţa-Năsăud, în zona pasului Tihuţa (DN 17), vizibilitatea este redusă, pe alocuri, chiar sub 50 de metri, fără precipitaţii.

Se circulă în condiţiile unui carosabil acoperit cu strat subţire de zăpadă (1-2 cm) pe DN 7C (Transfăgărăşan), km. 130-135, între Bâlea Cascadă şi Cârtişoara, în judeţul Sibiu.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil parţial umed, dar valorile de trafic sunt reduse.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO