Auto

Încă un eveniment anulat din cauza coronavirusului. Salonul auto de la Paris nu se mai organizează

Încă un eveniment anulat din cauza coronavirusului....

Autor: Georgiana Mihalache

30.03.2020, 23:16 124

Salonul auto de la Paris, cel mai important eveniment al industriei, care trebuia să fie organizat între 1 şi 11 octombrie 2020, a fost anulat din cauza crizei coronavirusului.

Franţa este una dintre ţările cele mai afectate de coronavirus cu peste 45.000 de îmbolnăviri confirmate şi 3.000 de decese.

“În contextul crizei de sănătate fără precedent şi al şocului economic pe care îl provoacă, care a zguduit sever sectorul auto, suntem obligaţi să anunţăm că nu vom putea susţine salonul auto de la Paris în 2020”, transmit organizatorii evenimentului.

Salonul auto de la Paris a avut prima ediţie în urmă cu 122 de ani şi la fiecare ediţie mărci auto consacrate sunt prezente în cadrul evenimentului, iar giganţii auto anunţau pentru anul în curs mai multe premiere în legătură cu modelele pe care le produc.

De exemplu, în ediţia salonului din 2004 de la Paris a fost prezentat în premieră modelul Logan, al constructorului auto Dacia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO