Auto

Iaşi: Circulaţie în condiţii de iarnă; de 24 de ore se lucreză la deszăpezire

Iaşi: Circulaţie în condiţii de iarnă; de 24 de ore...

Autor: Ciprian Nedelcu, Mediafax

15.02.2018, 10:32 97

„Pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Drumarii au lucrat toată noaptea pentru a îndepărta zăpada şi s-au împrăştiat aproximativ 140 de tone de material antiderapant. Acum se intervine cu 18 sărăriţe şi şase autogredere pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii cât mai bune”, a declarat, joi Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Miercuri seara, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi au emis un avertisment pentru toţi participanţii la trafic din zona Moldovei, recomandând prudenţă în deplasările făcute, din cauza ninsorilor abundente.

„În bazele noastre de la Secţiile de Drumuri Naţionale şi districte din judeţele Moldovei, avem pregătite 75 de autoutilaje de deszăpezire proprii şi 347 închiriate, conform contractelor, la care se adaugă 117, la cerere. Drumarii noştri sunt pregătiţi, fiind mobilizaţi 24 de ore din 24 pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie participanţilor la trafic din zona Moldovei şi nu numai”, a spus Ovidiu Mugurel Laicu, directorul general regional al DRDP Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO