Auto

Hyundai Auto România lansează noul i40, “arma” coreeană anti-Passat - GALERIE FOTO

Hyundai Auto România lansează noul i40, “arma” coreeană anti-Passat

Hyundai i40

Autor: Bogdan Alecu

25.12.2011, 19:37 1841

Hyundai Auto România, importatorul mărcii coeene pe piaţa locală a lansat noul i40, modelul conceput şi dezvoltat integral la centrul din Germania şi care vine cu o garanţie de cinci ani fără limită de kilometri, integrală şi transmisibilă. Singura marcă ce oferă o garanţie mai mare este Kia, cu şapte ani dar cu o limită de 150.000 km.

Noul i40 va fi disponibil cu o gamă de trei motorizări Euro V: două pe benzină şi unul diesel - în două versiuni de putere. Aceste motoare acoperă o gamă de putere de la 115 CP la 177 CP.

Lista dotărilor de top include sistemul inteligent de parcare şi sistemul de menţinere a benzii de rulare, precum şi sistemul de conectivitate Bluetooth cu recunoaştere vocală şi cameră video pentru marşarier.

În ceea ce priveşte siguranţa pasivă, fiecare i40 va fi echipat cu pâă la noua airbag-uri - frontale, laterale şi cortina, precum şi cu airbag pentru genunchi, disponibil in standard pentru toate variantele.

Noul Hyundai i40 are un preţ de pornire de la 22.800 euro cu TVA inclus, pentru varianta de motorizare 1,7 litri diesel 136 CP, caroserie sedan şi echipare Highway.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO