Auto

Haosul de la Vama Nădlac continuă şi după ce au fost deschise alte 10 ghişee

Haosul de la Vama Nădlac continuă şi după ce au fost...

Autor: Departamentul Corespondenti

17.05.2020, 15:16 183

Blocajul la Vama Nădlac continuă chiar şi după ce au fost deschise 10 noi ghişee de verificare. Marin Bondar, şef al Inspectoratului Teritorial Oradea, a spus că nu se aştepta la un val aşa mare de oameni, iar DSP Arad acuză că nu se respectă distanţarea socială.

Blocajul la Vama Nădlac continuă, a doua zi consecitiv, chiar şi după ce duminică la prânz au fost deschise alte 10 ghişee de verificare, în aer liber. În total, sunt 11 puncte de verificare, însă sute de oameni tot sunt blocaţi.

Au fost deschise şi alte două puncte de trecere, Nădlac 2 şi Vama Borş.

Marin Bondar, şef al Inspectoratului Teritorial Oradea, spune că nu se aştepta la un val aşa mare de oameni şi, având în vedere aglomeraţia, a suplimentat numărul de poliţişti care verifică documentele în aer liber, de la laptop.

Oamenii care vor să intre în ţară au în mână declaraţii potrivit cărora nu au simptome specifice coronavirusului.

De altfel, conducerea DSP Arad a spus că a fost în permanenţă un control epidemiologic şi tuturor li s-a luat temperatura. De altfel, şeful DSP Arad acuză autorităţile, fără a le da nume, că activitatea de la Vamă nu a fost organizată în aşa fel încât să fie respectată distanţarea socială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO