Caută doar în titlu
Auto

Guvernul a dezbătut în primă lectură OUG pentru modificarea atribuţiilor Comisei de Prognoză

Guvernul a dezbătut, ieri, în primă lectură proiectul de ordonanţă de urgenţă care prevede anularea atribuţiilor Comisiei de Prognoză în vederea realizării de contracte în parteneriat public-privat. Ordonanţa vizează anularea procedurilor pentrui autostrada Comarnic Braşov şi Tg.-Neamţ - Iaşi - Ungheni.

„A fost dezbătută într-o primă lectură o ordonanţă simplă a guvernului pentru modificarea OUG privind parteneriatul public-privat şi în acest sens vor fi practic modificate funcţiile şi atribuţiile Comisiei de Strategie şi Progonoză în ce priveşte procedurile de contractare a investiţiilor în parteneriat public-privat, în sensul în care procedurile aflate în derulare la nivelul Comisiei de Prognoză se anulează. Vorbim despre două proceduri aflate în acest moment în desfăşurare. Procedura pentru autostrada Comarnic-Braşov şi pentru Târgu-Neamţ - Iaşi - Ungheni, ambele propuse absolut în mod fantasmagoric de fostul guvern a fi realizate în parteneriat public-privat de către o instituţie fără competenţe sau expertiză în domeniu. Proiectele vor fi preluate la nivelul ministerelor de resort şi vor fi analizate pentru identificarea unor soluţii realiste de finanţare", a declarat Ionel Dancă. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.