Auto

Grupul Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, a finalizat extinderea centrului de cercetare-dezvoltare din Iaşi, o investiţie de 27 milioane euro

Grupul Continental, cel mai mare producător de...

Autor: Roxana Rosu

20.07.2020, 12:09 565

Grupul Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, a finalizat extinderea centrului de cercetare-dezvoltare din Iaşi, o investiţie de 27 milioane euro.

Clădirea are 8 niveluri, a fost proiectată pentru o capacitate de până la 1.700 de locuri,  şi cuprinde o zonă de testare şi validare completă a produselor dezvoltate în cadrul companiei, precum şi spaţii de relaxare, săli de conferinţă, bucătării.

“Prin extinderea centrului de cercetare şi dezvoltare deja existent, rădăcinile pe care le avem în Iaşi devin mai puternice, mai stabile. Este o dovadă şi o promisiune atât faţă de noi cât şi faţă de comunitatea locală şi regională că suntem aici, la bine şi la greu. Contextul actual este unul deosebit, imposibil de prevăzut în orice analiză de risc, însă am reuşit să finalizăm tot ce ne-am propus. De acum suntem împreună, în acelaşi loc, toţi cei 2000 de colegi din Continental Iaşi”, spune Marian Petrescu, managerul locaţiei Continental Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO