Caută doar în titlu
LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ ZF GREEN ECONOMY. Cum poate economia circulară să devină din vis, realitate?
Auto

Ford România a donat instituţiilor publice locale peste 22.000 de viziere produse la uzina din Craiova

Ford România a donat săptămâna trecută peste 22.000 de viziere fabricate la uzina din Craiova în timpul stării de urgenţă, către 40 de instituţii publice locale.

Vizierele produse la Ford au fost autorizate conform prevederilor legale care s-au aplicat în perioada stării de urgenţă.

Ford Craiova a început să producă viziere în perioada stării de urgenţă, iar conducerea companiei a decis să le utilizeze nu numai pentru uz intern, ci şi să doneze cât mai multe dealerilor din reţeaua naţională şi nu în ultimul rând instituţiilor publice locale. Peste 60 de angajaţi din cadrul uzinei s-au implicat în pregătirea şi punerea în funcţiune a liniilor destinate producţiei de viziere. Astfel, compania ajută la reducerea cererii în lanţurile de aprovizionare pentru echipamente de protecţie personală.

Cu sprijinul Primăriei Craiova şi al Consiliului Judeţean Dolj, au fost identificate 40 de instituţii publice din Craiova şi din judeţ care au nevoie de acest echipament.

Până în acest moment, la fabrica Ford de la Craiova au fost produse aproximativ 30.000 de viziere.

Ford Craiova a reluat producţia de vehicule şi de motoare în data de 4 mai, în mod etapizat, cu aproximativ jumătate din angajaţii companiei, care lucrează într-un singur schimb, asigurând în acelaşi timp standardele globale ale Ford privind distanţarea socială şi implementarea protocoalelor de sănătate şi siguranţă la locul de muncă. Ford Craiova continuă să crească treptat volumele sale de producţie în următoarele câteva luni, înainte de reluarea completă a acesteia.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.