Auto

Fiat lansează noul 500 facelift, cum arată maşina-emblemă a italienilor GALERIE FOTO

Noul 500 facelift

Noul 500 facelift

Autor: Corina Mirea

09.07.2015, 11:42 1246

Din 2007 şi până în prezent s-au vândut 1,5 milioane de exemplare, iar acum producătorul mizează pentru continuitatea brandului pe o reîmprospătare estetică care păstrează o linie similară cu modelul lansat în 2007, dar şi pe modificări tehnice atât la exterior, dar şi în interior.

Noul Fiat 500 vine cu un set de lumini şi stopuri cu tehnologie LED şi cu o “faţ㔠modificată - modelul încă seamănă cu predecesorii săi, însă are un aer mai „ascuţit”,prin alungirea capotei. Italienii pariază pe aceleaşi versiuni de caroserie - hatchback cu trei uşi şi decapotabilă, iar motorizările nu suferă nici ele modificări. În continuare, modelul Fiat 500, disponibil pe piaţa europeană, la un preţ estimat la 13.000 de euro cu TVA, se va găsi în variantele “eco” turbo pe benzină 0,9 TwinAir (cu 85 CP şi 105 CP) şi aspirat de 1,2 litri (cu 69 CP). În plus, în unele ţări Fiat va avea la vânzare şi motorizarea  de 0,9 TwinAir cu 65 CP şi una de 1,4 litri cu 100 CP, ambele fără varianta turbo. Pentru modelele diesel, Fiat 500 vine la pachet cu un propulsorul 1.3 MultiJet cu 95 CP.

Gama de culori disponibile pentru Fiat 500 include acum 13 nuanţe, două dintre acestea, respectiv– Glam Coral şi Avantgarde Bordeaux, fiind noi în portofoliul italienilor, iar clienţii au la dispoziţie aceleaşi trei variante standard de echipare cu care Fiat şi-a obişnuit consumatorii, respectiv PopPopstar şi Lounge.

Varianta Pop presupune echiparea maşinii cu şapte airbag-uri (două frontale, două laterale, două cortină şi unul pentru genunchi), cu un sistem audio Uconnect Radio 5”, cu AUX-IN şi USB, comenzi pe volan, dar şi cu un set de lumini de zi cu LED.

Popstar vine în plus cu un sistem de aer condiţionat reglabil manual, cu un set de capace de oglinzi cromate şi capace retro pentru roţi. Iar pentru echiparea Lounge clienţii plătesc extra plafonul panoramic, setul de jante din aliaj de 15 inch, grila cromată, un sistem Uconnect Radio 5" Live cu ecran tactil şi volan cu comenzi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO