Auto

Fan Courier a investit 4 mil. euro în dotarea curierilor cu noi dispozitive mobile

Fan Courier a investit 4 mil. euro în dotarea curierilor...

Autor: Roxana Rosu

06.10.2020, 16:11 2040

♦ Bugetul de investiţii din 2020 este de 24 de milioane de euro ♦ Compania FAN Courier deserveşte peste 50.000 de clienţi, majoritatea persoane juridice.

Compania de curierat FAN Courier a investit anul acesta 4 milioane de euro pentru înlocuirea integrală a flotei de PDA-uri (dispozitive mobile de tip „enterprise”  – n.n.), noile echipamente urmând să ajungă la curieri până la jumătatea lunii octombrie.

Volumul total al investiţiilor programate pentru acest an de companie se ridică la 24 milioane euro, din care 12 milioane de euro sunt alocate construcţiei şi dezvoltării spaţiilor pe care le deţine sau exploatează compania, iar alţi 6,4 milioane de euro fiind folosiţi pentru întreţinerea şi modernizarea flotei auto.

”Până la jumătatea lunii octombrie, vom încheia procesul de înlocuire a vechilor terminale mobile din dotarea curierilor cu un nou echipament performant, capabil să susţină dezvoltările ulterioare  precum şi creşterea productivităţii. Am achiziţionat 3.700 de dispozitive noi care le vor înlocui pe cele actuale şi, în acelaşi timp, am dezvoltat o nouă aplicaţie de curierat care va rula pe noile terminale”, a declarat Daniela Catrinoiu, Chief Information Officer FAN Courier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO