Auto

Explicaţie: De ce se aglomerează traficul la ore de vârf: Pentru că atunci se face curat şi se blochează Pasajul Basarab, iar camioanele merg cot la cot cu autoturismele deşi nu au ce căuta în zona centrală. Galerie FOTO

Galerie FOTO

Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

16.09.2019, 15:30 3978

Lipsa unui program coerent pentru traficul din Capitală, care să permită a camioanelor de colectat gunoiul şi a celor care curăţă străzile, duce la o supraaglomerare în zona centrală.

Astfel, spre exemplu, astăzi la 9.30 dimineaţa, jumătate din pasajul Basarab era blocat în condiţiile în care pe pod un camion de curăţenie bloca cea de-a doua bandă.

Tot pe Pasajul Basarab, aproape de Piaţa Victoriei circula un camion de construcţii. În Europa de Vest curăţenia într-un oraş este realizată până la ora 5, tocmia pentru a nu incomoda în niciun fel, şi tot atunci este colectat gunoiul. În Bucureşti maşinile de gunoi colectează de asemenea la ore de vârf, blocând străduţele din centrul oraşului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO