Auto

Este oficial: Noul punct de trecere a frontierei cu bacul dintre România şi Ucraina a devenit operaţional

Este oficial: Noul punct de trecere a frontierei cu bacul...

Autor: Otilia Serescu, Mediafax

13.08.2020, 16:23 608

Noul punct de trecere a frontieri cu bacul dintre România şi Ucraina a devenit operaţional, anunţă, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform sursei citate, miercuri,au tranzitat noul punct de trecere a frontierei cu bacul, de la Isaccea, primele camioane de transport internaţional de mărfuri.

Acest punct de frontieră dintre România şi Ucraina face legătura cu bacul între oraşele Isaccea (judeţul Tulcea) şi Orlovka (regiunea Odesa).

„Precizăm că tranzitarea punctului de trecere a frontierei se realizează operativ, fără timpi de aşteptare suplimentară”, conform CNAIR.

Pentru ca operatorii care folosesc această rută de transport să utilizeze fără impedimente reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, CNAIR a pregătit desfăşurarea în bune condiţii a următoarelor activităţi specifice punctelor de trecere a frontierei:â

1. Realizarea activităţii de comercializare roviniete;

2. Realizarea activităţii de emitere Autorizaţii Speciale de Transport;

3. Verificarea şi vizarea documentelor de acces la reţeaua rutieră din România;

4. Înregistrarea şi prelucrarea vehiculelor în aplicaţia informatică utilizată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO