Auto

Efectul pandemiei asupra preţurilor biletelor de avion. Blue Air a anunţat reduceri incredibile weekendul acesta. Unde puteţi zbura cu preţuri care pornesc de la 9,99 de euro

Efectul pandemiei asupra preţurilor biletelor de avion....

Autor: Ioana Matei

24.10.2020, 12:02 223
Timp de trei zile, de vineri pana duminica, pasagerii Blue Air sunt invitati sa navigheze pe flyblueair.com, sa isi aleaga urmatoarea destinatie si sa isi rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/ segment. Prin aceasta promotie, Blue Air doreste sa vina in intampinarea dorintei de calatorie a pasagerilor sai si sa incurajeze revenirea la zbor, mizand pe preturi accesibile tuturor si pe increderea in rigurozitatea protocoalelor de siguranta sanitara la bord, potrivit unui comunicat de presa trimis de reprezentantii. 
 
Promotia de BLUE WEEKEND OFERA 9 999 de locuri la pretul de 9,99 euro pe toate rutele si destinatiile din Orarul de Iarna Blue Air, inclusiv perioada sarbatorilor de iarna, cea mai iubita vacanta a romanilor. Dupa o perioada extrem de dificila, de-a lungul careia intreaga lume a fost nevoita sa renunte la calatorii si sa isi amane planurile, Blue Air isi propune sa transmita un mesaj de incredere in zbor si indemnul reintoarcerii la bucuria de a calatori.
 
Promoţia este valabilă în perioada 23-25 octombrie 2020, pentru toate rezervările cu date de călătorie cuprinse între 23 octombrie 2020 - 31 martie 2021.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO