Auto

​DKV Euro Service a urcat cu 33% anul trecut în România

​DKV Euro Service a urcat cu 33% anul trecut în România

Autor: Bogdan Alecu

03.10.2016, 12:31 351

DKV Euro Service, compania ce oferă carduri de combustibil şi servicii conexe transportatorilor, a urcat anul trecut cu 33% pe piaţa locală, comparativ cu anul anterior, la afaceri de peste 2,8 milioane de lei, avans care continuă şi în acest an, cu toate că, potrivit companiei, preţul la motorină creşte mai lent decât era preconizat.

“În sfera tranzacţiilor cu carburanţi am fost în măsură să compensăm efectele preţului scăzut al motorinei şi mai mult de atât. Vedem acest lucru în reţeaua noastră care include 724 de staţii partenere în România şi în peste 43.000 staţii de carburanţi din Europa”, a declarat Robert Vass, Country Manager România şi Ungaria DKV Euro Service.

Anul acesta au fost adăugate 100 de noi staţii în toată Europa, jumătatea dintre acestea fiind deja operaţionale.

Compania este printre primele care au lansat European Electronic Toll Service (EETS), un aparat de bord valabil în toată Europa pentru toate taxele în sistem GNSS şi DSRC. DKV duce mai departe, în mai multe pieţe, interoperabilitatea transfrontalieră în domeniul colectării taxelor de drum, cu propriul aparat de bord, parte a proiectului Regional European Electronic Toll Service (REETS).

În 2015, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obţinut o cifră de afaceri de 5,8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unităţi de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2016, DKV Card a fost numit pentru a 12-a oară consecutiv cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare şi servicii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO