Auto

Delphi Diesel Systems, subsidiara grupului american Delphi, a făcut profit de 69 mil. lei în 2019, plus 19%, la afaceri de 2,23 mld. lei

Delphi Diesel Systems, subsidiara grupului american...

Autor: Laurentiu Cotu

11.12.2020, 17:45 492

Delphi Diesel Systems România, subsidiara locală a grupului american Delphi, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de 2,23 mld. lei (471,2 mil. euro), în creştere cu doar 1% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finan­ţelor Publice.

Compania a realizat însă în 2019 un profit net de aproximativ peste 69 mil. lei (14,6 mil. euro), mai mult cu aproximativ 19% faţă de anul precedent, arată datele publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 2.612 angajaţi.

Delphi are o prezenţă de peste 20 de ani pe plan local, iar în prezent deţine mai multe unităţi de producţie, dintre care trei fabrici de arhitectură electrică/electronică - E/EA - în Sânnicolau Mare (judeţul Arad), Ineu (judeţul Arad) şi Moldova Nouă, (judeţul Caraş-Severin), care produc sisteme de cablaje electrice, un centru tehnic E/EA de inginerie şi o unitate de prototipuri în Arad, precum şi unitatea de producţie pentru sisteme de injecţie diesel la Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO