Auto

Daimler opreşte producţia de cutii de viteze de la Sebeş din cauza epidemiei

Daimler opreşte producţia de cutii de viteze de la...

Autor: Bogdan Alecu

20.03.2020, 10:56 341

Producţia de cutii de viteze a Daimler de la Sebeş s-a oprit, în condiţiile în care Mercedes-Benz a oprit de asemenea producţia de maşini.

"Majoritatea producţiei în Europa, precum şi activităţile în anumite arii administrative, sunt afectate de această măsură. Acest lucru este valabil şi pentru unităţile de producţie de la Sebeş şi Cugir. Fac excepţie ariile în care trebuie menţinute anumite operaţiuni, spre exemplu, cele urgente, teme de ramp-up importante, servicii clienţi şi asigurarea lanţului de aprovizionare internaţional. Oriunde există nevoia de a menţine aceste activităţi, compania va lua măsurile de precauţie adecvate pentru a-şi proteja angajaţii împotriva infectării. Conducerea Daimler monitorizează situaţia în permanenţă şi va lua măsuri suplimentare, dacă va fi necesar. În cazul în care situaţia se îmbunătăţeşte, activitatea va putea fi complet reluată", au spus oficialii Star Assembly, compania care produce transmisiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO