Auto

Dacia de colecţie: Renault oferă în Franţa primul Duster în ediţie limitată la 500 de exemplare, cu un preţ de aproape de 20.000 de euro. Galerie FOTO

Galerie FOTO

Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

21.09.2019, 18:00 10555

Grupul Renault a lansat în premieră o ediţie limitată a Daciei Duster ce va fi vândută în numai 500 de unităţi pe piaţa franceză contra sumei de 19.490 de euro cu TVA. Ediţia Duster Black Collector va fi vândută în versiunea de top Prestige, dar fără elemente cromate la exterior, ci doar în culoarea neagră cu mici inserţii galbene.

Comenzile din Franţa vor putea fi înregistrate exclusiv online, iar odată ce avansul este plătit şi maşina rezervată, achiziţia va fi finalizată într-un dealer.

La interior ediţia specială va avea o plăcuţă care va indica numărul maşinii din cele 500 şi un sistem audio cu incinte acustice Focal – până acum acestea erau disponibile ca opţional. Printre echipamente se numără cardul de acces keyless, sistemul de camere multiview, sistemul multimedia MediaNav compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto. Ca mtoorizare, SUV-ul este disponibil în versiunea cu tracţiune faţă, propulsorul 1,33 litri TCe de 130 CP cuplat la o transmisie manuală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO