Auto

Cum transformi o dubă în cel mai luxos van din lume - GALERIE FOTO

Cum transformi o dubă în cel mai luxos van din lume - GALERIE FOTO

Cum transformi o dubă în cel mai luxos van din lume

Autor: Bogdan Alecu

27.03.2011, 14:34 3366

Din exterior pare un simplu van Mercedes-Benz Sprinter, utilizatîn transport de marfă sau de pasageri, dar în cazul de faţă este olimuzină de lux în toată puterea cuvântului, potrivit celor de laCarscoop. Denumit Brilliant Van, flota de modele Sprinter de luxaparţine companiei americane Brilliant Transportation.

Dacă în cazul unor limuzine precum S-Klasse sau BMW Seria 7 suntcompanii care le aduc mici modificări pentru a le transforma dinmaşini de lux în maşini de superlux, în cazul de faţă Sprinterdispune de interiorul unui avion privat.

"Limuzina-van" dispune de patru fotolii plus o banchetă înpartea din spate, toate tapiţate cu piele de cea mai bună calitate.Echiparea mai include un sistem audio cu opt incinte acustice deînaltă fidelitate, două display-uri de 32 de inchi cu televiziuneprin satelit şi căşti wireless, precum şi un hotspot wirelesspentru conectare la Internet, imprimantă color şi sistem pentruteleconferinţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO