Caută doar în titlu
Auto

Cum se va circula pe noul lot de autostradă proaspăt-deschis: limitări de viteză între 50 şi 80 km/h

CNAIR a deschis circulaţia pe Lotul 3 Lugoj – Deva, între  Ilia şi Holdea, cu restricţii de viteză şi tonaj, potrivit unui comunicat al companiei remis luni, MEDIAFAX.

În raportul final al expertizei tehnice a lucrărilor de drum proiectate şi executate în cadrul contractului Proiectare şi Execuţie Autostrada Lugoj ÷ Deva, Lot 3 km 56+220 ÷ km 77+361 au fost concluzionate restricţii pentru circulaţia pe cei 21,1 kilometri de autostradă: Circulaţia autovehiculelor cu masa până la 7,5 tone; Viteza maximă de până la 80 km/h; Viteza maximă de 50 de km/h, când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, mâzgă sau circulaţia pe durata ploilor torenţiale; Viteza maximă de 60 de km/h pe zona podului peste râul Mureş (rampe şi pod principal, intre km 68+500 şi km 69+500), pe zona podurilor de pe autostrada de la nodul Ilia (poduri şi rampe intre km 76+100 şi km 77+000), respectiv pe zona podului de pe autostrada de la nodul Dobra (pod principal şi rampe intre km 67+000 şi km 67+500); Semnalizarea corespunzătoare a sectorului de drum, inclusiv a pericolului prezentei animalelor.

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva are cu o lungime de 21 de km.

Contractul de execuţie a Lotului 3 nu a fost finalizat la timp şi a fost reziliat în august 2019, iar de la reziliere au fost executate 3 expertize şi au fost realizate lucrările recomandate, printre care cele de repoziţionarea a aparatelor de reazem la podul peste Mureş. Lotul a înregistrat o serie de probleme, printre care tasarea carosabilului. CNAIR a angajat un consultant pentru expertiza tehnică.

Etichete: cnair,lugoj deva,lot 3

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.