Auto

Cum circulă STB de Sărbători. Programul mijloacelor de transport în comun

Cum circulă STB de Sărbători. Programul mijloacelor de...

Autor: Departamentul Social

24.12.2019, 13:04 343

În prima şi a doua zi de Crăciun, liniile de transport public ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor funcţiona cu programul adaptat unei zile de duminică, anunţă instituţia. Pentru accesul la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, liniile din zonă vor circula pe trasee modificate.

În zilele de miercuri şi joi (prima şi a doua zi de Crăciun), liniile de transport public vor funcţiona cu programul adaptat unei zile de duminică.

„În plus, pentru accesul publicului în siguranţă la „Târgul de Crăciun Bucureşti”, vehiculele liniilor care funcţionează în zona Piaţa Constituţiei şi pe arterele adiacente acesteia, vor circula pe trasee modificate între orele 17:00 – 24:00”, se arată într-un comunicat al Societăţii de Transport Bucureşti.

Astfel, linia de autobuz 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „CET Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertăţii, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Libertăţii, cu întoarcere în rondul Regina MariaDe asemenea, linia de autobuz 361 va funcţiona în pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi intersecţia Calea Victoriei/ Str. Naţiunile Unite/ Splaiul Independenţei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independenţei, până la Piaţa Unirii.

Pe sensul spre terminalul „Piaţa Unirii”, linia expres 784 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Aeroport Henri Coandă” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Libertăţii, Bd. Regina Maria, Piaţa Unirii. Pe celălalt sens, traseul nu se modifică.

Linia de noapte N121 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Zeţari” şi Piaţa Arsenalului (Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. Naţiunile Unite, Splaiul Independenţei, până la Piaţa Unirii, mai arată sursa citată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO