Auto

Cum arată şi ce dotări are noul Mercedes-Benz CLA

Vedeţi câteva imagini cu noul Mercedes-Benz CLA. Galerie FOTO

Vedeţi câteva imagini cu noul Mercedes-Benz CLA. Galerie FOTO

Autor: Iulian Dnistran

27.11.2014, 20:33 429

Nemţii de la Mercedes-Benz au dezvăluit, în cele din urmă, noul CLA Shooting Brake. Adică varianta break a sedanului compact CLA şi fratele mai mic al lui CLS Shooting Brake. Avem detalii mai jos.

Acesta e noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, adică un fel de variantă break a sedanului compact cu forme de coupe CLA-Class. Sigur, pentru cei dintre voi care vă lăudaţi că aveţi o memorie de elefant, noul CLA Shooting Brake nu e chiar atât de nou, fiindcă ştiaţi deja cum va arăta noul break compact al nemţilor de la Mercedes-Benz încă din luna iunie a acestui an.

Marca auto din Stuttgart se laudă că a inventat, iarăşi, o nouă clasă de modele, spunând despre CLA Shooting Brake că îmbină perfect emoţia unui coupe cu inteligenţa unui shooting brake (orice ar însemna asta). Oricum ar fi, e clar că noua variantă de caroserie oferă un plus de spaţiu faţă de fratele cu fund subtil.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO