Auto

Cum arată şi cât costă noua variantă Dacia Duster lansată în România: Internet wireless şi alte jucării "hi-tech"

Cum arată şi cât costă noua variantă Dacia Duster...

Autor: ProMotor

30.10.2015, 12:25 7066

Noul Duster Duster Connected by Orange, pe langă internet wireless, mai beneficiază şi de o cameră video pentru mersul cu spatele, un sistem multimedia şi jante de aluminiu 16” Noir Diamante.

Dacia a prezentat miercuri noul Duster Connected by Orange. Noutatea principală a noului SUV este reprezentată de sistemul Wi-Fi integrat asigurat de Orange. Cei care vor cumpăra un Duster din această ediţie vor avea incluşi 12 GB de trafic pe lună la viteze 4G, timp de 24 de luni. La hotspot-ul instalat în maşină se pot conecta până la 10 dispozitive simultan.

În cazul în care clientul doreşte să beneficieze de serviciul respectiv şi după expirarea celor 24 de luni de abonament gratuit, este suficient să preia abonamentul pe cont propriu. În acest caz clientul va dispune de o ofertă specială.

Pe lista de echipamente enumerăm o cameră video pentru mersul cu spatele, sistem multimedia, jante de aluminiu 16” Noir Diamante, Crusie Control, o tapiţerie textilă nouă, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele şi scaune faţă încălzite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO