Auto

Cum arată Duster Adventure, ediţia limitată care ţine loc de facelift. Galerie Foto

Cum arată Duster Adventure, ediţia limitată care ţine loc de facelift

Cum arată Duster Adventure, ediţia limitată care ţine loc de facelift

Autor: Bogdan Alecu

06.03.2013, 11:36 3933

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva o ediţie limitată a SUV-ului Duster - Adventure, şi nu un facelift aşa cum se aştepta presa internaţională. Explicaţia celor de la Dacia este că modelul înregistrează vânzări suficient de mari pentru ca acesta să nu fie reînnoit la doar doi ani de la lansarea sa.

Spre deosebire de versiunile de până acum ale Duster, noua ediţie vine cu proiectoare suplimentare, sistem de navigaţie Garmin, covoraşe de cauciuc, praguri suplimentare şi un kit de stickere Adventure. De asemenea, la interior gurile de ventilaţie au cercuri albe ca în ton cu vopseaua exterioară dar şi o tapiţerie specială Adventure. Maşina este disponbiilă în culorile Blanc Glacier şi Noir Nacre. Ediţia va fi disponibilă va fi comercializată în 16 ţări începând cu aprilie 2013.
Cel mai probabil maşina va veni cu dieselul de 1,5 litri dCi de 110 CP şi tracţiune integrală, în timp ce preţul său va porni potrivit estimărilor ZF de la peste 16.000 de euro cu TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO