Auto

Cum arată cel mai nou lanţ de “benzinării” pentru maşinile electrice? La finalul anului viitor, vor exista 40 de astfel de unităţi

.

.

Autor: Roxana Petrescu

02.03.2019, 11:00 18587

E.ON Energie România, unul dintre cei mai mari furnizori de utilităţi la nivel local, a deschis, în Iaşi, în cadrul unei benzinării MOL, o staţie de încărcare rapidă pentru maşinile electrice, parte a proiectului NEXT-E din care cele două companii fac parte.

Aceasta este cea de-a cincea staţie din cele 19 pe care E.ON le are în dezvoltare, alte 21 de unităţi urmând să fie realizate de MOL, cele 40 de unităţi, toate parte a proiectului regional NEXT-E, urmând să fie puse în funcţiune până la finalul anului viitor.

În total, proiectul NEXT-E este format din 252 de unităţi, acestea urmând a fi amplasate în şase ţări din Europa Centrală şi de Est.

În cadrul staţiilor cu încărcare rapidă, timpul mediu de încărcare a unei maşini electrice va fi de aproximativ 40 de minute pentru 80% din baterie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO