Auto

Cum arată cel mai mic SUV de la Nissan – Juke - galerie FOTO

Cum arată cel mai mic SUV de la Nissan – Juke - galerie FOTO
18.07.2010, 13:06 443

Renault-Nissan România, importatorul mărcii nipone pe piaţalocală, va lansa noul Juke în a doua jumătate a acestui an. Jukeeste cel mai mic SUV din gama mărcii Nissan, situat în clasa micăsub Qashqai. Noul model are o gardă la sol de 18 cm şI o lungime de4,14 metri, cu 6 cm mai puţin decât un VW Golf şi cu 8 cm mai multdecât un model de clasă mică normal.

Nissan Juke va fi disponibil cu trei motorizări, două pe benzină de1,6 litri, de 117 CP respectiv 190 CP în versiunea supraalimentatăşi un diesel de 1,5 litri dCi 110 CP. Standard, toate motorizăriledispun de tracţiune faţă, sistemul All-Mode 4x4-i fiind opţionalpentru motorul pe benzină de 190 CP. Cele două motoare de 1,6 litrisunt disponibile cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte,respectiv şase în cazul celei de 190 CP, sau cu o cutie automatăX-Tronic FPC. Dieselul este disponibil numai cu o cutie manuală cuşase trepte.

Pe piaţa locală nu au fost comunicate încă preţurile, dar pe piaţaspaniolă acestea pornesc de la 16.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO